dimecres, 19 de març del 2008

Saint Patrick's Day

El dia de Sant Patrici se celebra a nivell mundial per tots els irlandesos incluids moltes vegades per gent que no té ascendència irlandesa. La celebració generalment té per temàtica tot el que és verd i irlandès; amdos, cristians i no cristians celebren la festa regularment vestinse de verd, disfrutant de la gastronomia irlandesa la qual inclou alcohol i begudes irlandeses (Guiness) i assistint a cavalgates. A alguns establiments es pot apreciar que es ven cervesa pintada de verd pel festival.

El Día de San Patricio se celebra a nivel mundial por todos los irlandeses e incluso muchas veces por gente que no tiene ascendencia irlandesa. La celebración generalmente tiene por temática todo lo que es verde e irlandés; ambos, cristianos y no cristianos celebran la fiesta regularmente vistiéndose de verde, disfrutando de la gastronomía irlandesa la cual incluye col y bebidas irlandesas, y asistiendo a desfiles. En algunos establecimientos se puede apreciar que se vende cerveza teñida verde para la festividad.

Ara ja saveu, llàstima que va ser ahir, però la festa continua! Si més no aquí també podem disfrutar-la. Jo el divendres ja vaig aconseguir el meu got! Jajajaja