dissabte, 16 d’agost del 2008

Usain Bolt amb nou récord

Bé, com molts sabeu tot hi que hi havia altres preferits com Asafa Powell el guanyador de la carrera dels 100 metres llisos a Beijing 2008 ha estat Usain Bolt.


No he vist masses esports d'aquest mundial, algun de natació amb el gran Phelps i les seves 7 medalles d'or, o com ha perdut avui Espanya davant el millor equip de bàsquet del món, els Estats Units per 119 a 82.


Però la cursa d'atletisme amb el nou récord mundial ha estat sublim a més de graciosa. 9,69, superant l'antiga possessió del mateix Bolt de 9,72. Com ha desaccalerat al final de la carrera torçant el cap i alçant els braços tot i que hagi perdut moltes dècimes. Segons m'han dit, com igual que tot, va relacionat amb els diners, doncs no ha disminuit el récord mundial perquè en aquesta carrera no li pagaven res, en canvi en d'altres competicios on hi ha patrocinadors pot guanyar molt més i espera fer-ho més endavant. La veritat, tot i que hi hagi una causa (com els diners...), fa ràbia poc podent disminuir el rècord a 9,5x possiblement no ho faci. Esperem veure-ho més endavant el que és capaç de fer un ésser humà.

Per qui no hagi vist el vídeo: http://www.rtve.es/deportes/20080816/bolt-pulveriza-record-mundial-los-100-metros/137791.shtml

1 comentari:

Don Vito Corleone ha dit...

ho pot baixar a 9'40.
Mes endavant es veura a les proximes olimpiades de Londres.